GTB ÜYELERİ İZMİR OLİVETECH FUARINA KATILDI
Tarih: 08.03.2019 - Cuma
Gaziantep Ticaret Borsasının (GTB) zeytin ve zeytinyağı sektöründe faaliyet gösteren üyeleri, İpekyolu Kalkınma Ajansının (İKA) destekleriyle, İzmir’de düzenlenen OLİVTECH fuarına katıldılar. GTB 6 Nolu meslek komitesinin koordinesinde gerçekleştirilen fuar ziyaretinde, sektör temsilcileri zeytin ve zeytinyağı tadım eğitimlerine katılarak, teknolojik ekipmanların sergilendiği stantları gezdiler.

Gaziantep ve Kilis illerinde zeytin ve zeytinyağı sektöründe iştigal eden GTB üyeleri, İzmir Olivtech 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarına katıldılar.

GTB ve İKA iş birliğinde gerçekleştirilen fuar ziyaretine, GTB Meclis Üyesi ve 6 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Murat Çetin, GTB Meclis Üyesi ve 6 Nolu Meslek Komitesi Üyesi Mehmet İşbilir ile çok sayıda sektör temsilcisi iştirak etti.

Fuarda sofralık zeytin ve zeytin yağı tadım eğitimlerine katılan GTB üyeleri ayrıca sektöre yönelik teknolojik ekipmanların sergilendiği stantları da inceleyerek, İKA standın da fuarın genel değerlendirmesini yaptılar.

GTB üyeleri Olivtech fuarının ikinci gününde ise Bornova Zeytincilik Enstitüsünü ziyaret ederek, yetkililerden enstitünün çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.