GTB idari hizmet binasında gerçekleştirilen yılın son toplantısında, Gaziantep’in Türkiye’deki canlı hayvan üretimindeki yeri ele alınarak, sektörün mevcut durumu ve geleceğine yönelik stratejik hedefler değerlendirildi.
Üyelerden gelen talep ve önerilerin kapsamlı bir şekilde görüşüldüğü toplantıda, üreticilerin desteklenmesi, sektörel verimliliğin artırılması ve ticaretin sürdürülebilirliği için uygulanabilecek projeler üzerine istişarelerde bulunuldu.
Et üretimi ve tüketimine ilişkin verileri masaya yatırıldığı toplantıda, kırmızı et üretiminin artırılmasına yönelik çözüm önerileri görüşülerek, Gaziantep’in ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırmak adına izlenebilecek pazarlama stratejileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.