Yeni nesil Borsacılık faaliyetleri ile üyelerinin rekabet ve ticari gücünü artırmak.
2030 yılına kadar Ticaret Borsaları İşlem Hacmi sıralamasında ilk 3’te yer almak.
TMO Kayseri'den Buğday Satışı
Tarih: 03.01.2019 - Perşembe

Borsamızda işlem görmekte olan Kayseri Şeker Lidaş - Develi Şube, Kayseri Şeker Lidaş - Boğazlıyan Şube ve Kayseri Ruhbaş Lidaş depolarında bulunan ve 04-31 Ocak 2019 tarihleri arasında satışa açılan buğday miktarları ekteki dosyada belirtilmiştir.

Ekteki dosyada yazılı buğdaylar ELÜS sistemi üzerinden, 31.01.2019 (dahil) tarihine kadar makarnalık buğdaylar; makarna, irmik, şehriye ve bulgur fabrikalarına, düşük vasıflı ekmeklik buğdaylar ise un, bisküvi ve yem fabrikalarının yanı sıra besici ve yetiştiriciler ile yemini kendisi imal eden işletmelere fiili tüketim (1 Aylık) esasa göre aşağıda belirtilen TL/Ton fiyattan satılacaktır. Daha çok alıcıya ulaşa bilmesi amacıyla Makarnalık buğday seansları 1.500.000 kilogramı geçmemek kaydıyla firma bazında en fazla 150.000 kilogram, düşük vasıflı ekmeklik buğday seansları 500.000 kilogramı geçmemek kaydıyla en fazla 50.000 kilogram satılacaktır. Aylık fiili tüketim miktarları ile ilgili olarak TMO Şube Müdürlüklerinden veya TMO Kayseri Şube Müdürlüğünden Borsamıza yazı gönderilecektir.

Satışlar ELÜS platformu üzerinden Kayseri Şeker Lidaş - Boğazlıyan Şube depolarındaki makarnalık buğdaylar haftada iki gün (Çarşamba ve Cuma), Kayseri Şeker Lidaş - Develi Şube deplarındaki düşük vasıflı ekmeklik buğdaylar haftada bir gün (Perşembe) ve Kayseri Ruhbaş Lidaş depolarındaki düşük vasıflı ekmeklik buğdaylar yine haftada bir gün (Cuma) yapılacaktır.

Dosya İndir
DİĞER HABERLER
TWİTTER TAKİP ET