Yeni nesil Borsacılık faaliyetleri ile üyelerinin rekabet ve ticari gücünü artırmak.
2030 yılına kadar Ticaret Borsaları İşlem Hacmi sıralamasında ilk 3’te yer almak.
Ticaret Müşavirleriyle Elektronik Sohbetler-Macaristan ve Almanya
Tarih: 05.10.2020 - Pazartesi

Ticaret Bakanlığı'nın yazısı ile, Ticaret Müşaviri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantıları düzenlendiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede, 6 Ekim 2020 Salı günü 14.30-16.00 saatleri arasında Macaristan'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın; 8 Ekim 2020 Perşembe günü 14.30-16.00 saatleri arasında Almanya'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ve Ataşelerimizin konuşmacı olarak katılacağı e-sohbet toplantılarının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Macaristan toplantı detaylarına https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/budapeste-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ adresinden; Almanya toplantı detaylarına ise https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/almanya-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ adresinden ulaşılabilmektedir.

DİĞER HABERLER
TWİTTER TAKİP ET