Yeni nesil Borsacılık faaliyetleri ile üyelerinin rekabet ve ticari gücünü artırmak.
2030 yılına kadar Ticaret Borsaları İşlem Hacmi sıralamasında ilk 3’te yer almak.
El Verin Ev Yapalım - Ziraat Bankası Business Kart
Tarih: 02.05.2023 - Salı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince deprem bölgesinde kalıcı konutlar yapılması amacı ile "El Verin Ev Yapalım" kampanyası başlatılmıştır. Kampanyaya kredi kartı ile sanal pos aracılığıyla katılım sağlanabilecektir.

Ziraat Bankası Sanal Pos ile tahsilat konusunda sadece bu kampanyada kullanılmak üzere 18 ay taksit imkanı sunan Ziraat Bankası Business kartı devreye alacaktır. Kampanyaya destek olmak ve Ziraat Bankası Business kartın 18 ay taksit imkanından faydalanmak isteyen üyelerimize için Ziraat Bankası Business kart çıkartılması konusunda kolaylık sağlanacaktır.

Bu kart ile yapılacak yardımların tamamı depremzedeler için yapılacak konut yapımı için kullanılacak, faiz ve komisyon uygulanmayacaktır.

Bu kartı almak isteyen üyelerimizin aşağıda verilen formu doldurmaları gerekmektedir.

       
  Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metnini ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.
Erişilebilirlik Ayarları
Sıfırla
👁 Görsel
Yazı Büyüt
Yazı Küçült
Satır Aralığı
Harf Aralığı
Kalın Yazı
Disleksi Font
🎨 Renk
Yüksek Kontrast
Koyu Mod
Açık Mod
Siyah Beyaz
Ters Renk
🎯 Renk Körlüğü
Protanopia
Deuteranopia
Tritanopia
📚 Okuma Araçları
Okuma Rehberi
Okuma Maskesi
Okuma Modu
Bilişsel Mod
🖼 İçerik
Görselleri Gizle
Link Altı Çizili
🖱 Navigasyon
Büyük Cursor
Focus Vurgusu
Hover Vurgula
Animasyonları Durdur
Yukarı Çık
🔊 Sesli Okuma
Sayfayı Oku
Okuma Hızı