Nijerya - Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi Etkinliği
Tarih: 09.05.2018 - Çarşamba

Abuja Ticaret Müşavirliği tarafından 21 - 23 Mayıs 2018 tarihlerinde, Abuja'da, Nijerya Federal Devlet Başkanı, Federal Devlet Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Yatırım Bakanı katılımlarıyla, Nijerya Yatırım ve Promosyon Komisyonu (NlPC) organizasyonunda “Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi” adlı bir etkinlik düzenlenecektir.

Bahse konu etkinlik kapsamında Nijerya'da önde gelen enerji, ulaşım, imalat, bilgi teknolojileri ve tarımsal sanayi gibi sektörlerin ön planda olacağı ve bu sektörler için yapılması planlanan projelere yer verileceği belirtilmekte olup, bu etkinlik ile uzun dönemli yatırımların Nijerya'ya çekilmesinin ve politika yapıcılar ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığı ifade edilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.