GAİB E-Ticaret Eğitimi
Tarih: 10.05.2019 - Cuma

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile; ilgililerine E-ihracat ve dijital dönüşüm hakkında bir vizyon kazanmaları, e-ticaret noktasında yol haritası oluşturabilmeleri ve yurtdışı pazaryerleri ile global bir ağ kurabilmeleri yönünde katkı sunmak amacıyla 2 günlük bir E-İhracat, E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm Eğitimi verilecektir. Söz konusu eğitim; TOBB E-Ticaret Temsilcisi Başkan Yrd. Merter ÖZDEMİR, 4ARC CMO'su Yetkin ŞEKEROĞLU, 4ARC CEO'su Murat ÇELİK, Eres Medya CEO'su Yılmaz ERES, E-Ticaret Merkez Genel Müdürü Mehmet ERDEMİ, 3GEN Teknoloji CEO'su Engin ÖZGEN'den oluşan uzman bir kadro tarafından verilecektir.

Bu kapsamda katılımcılara verilecek bahse konu eğitim 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Merkez Binasında (Gaziantep) gerçekleştirilecektir.

Programı ekte yer alan eğitime katılım ücretsiz olup, eğitim almak isteyen ilgililerin http://www.gaib.org.tr/forms/dijital_donusum/basvuru.htm adresinde yer alan katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Dosya İndir