Arnavutluk Özel Sektör Heyeti Programı
Tarih: 20.11.2019 - Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (UCCIAL) ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) işbirliğinde, 2 Aralık 2019 tarihinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, "Arnavutluk-Türkiye Ekonomi ve Yatırım Konferansı" düzenlenecektir. Foruma Türk ve Arnavut özel sektör temsilcilerinin yanı sıra, üst düzey hükümet temsilcilerinin ve akademisyenlerin katılımı beklenmektedir. Bu çerçevede, Birliğimiz, söz konusu Foruma katılmak üzere, 1-3 Aralık 2019 tarihlerinde, Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, Arnavutluk-Tiran'a yönelik bir Özel Sektör Heyeti Ziyaret Programı düzenlenmektedir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transfer, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, Birliğmizce görevlendirilen GOLDENBAY TURİZM YATIRMLARI A.Ş.'nin Türkiye İş Bankası Şişli Ticari Şubesi, TR10 0006 4000 0011 3980 0311 76 IBAN numaralı Türk Lirası hesabına 9.500 TL ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedellerinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edilecektir.

Firma temsicilerinin arnavutluk.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra yüksek çözünürlüklü jpeg formatında bir fotoğraf ve pasaportun renklı kısmı ile ödeme yaptıklarına dair dekontu arnavutluk@tobb.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Dosya İndir