Trendyol'da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı
Tarih: 10.07.2020 - Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Trendyol işbirliğinde, "Trendyol'da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı" başlatılmıştır. Programın amacı, Oda ve Borsalara üye kuruluşların Trendyol'da avantajlı koşullarda kendi bünyelerindeki veya üretimini yaptıkları mallarının satışa başlamasını sağlamaktır.

Program kapsamında üyelerimiz, ürettiği veya satışını düşündükleri malları Trendyol üzerinden komisyonsuz satabilecektir. Trendyol'da bir ay boyunca, 30 bin TL'ye kadar sıfır komisyonla satış yapmak mümkündür.

Destekten sadece Trendyol'a ilk defa satıcı olma başvurusu yapacak KOBİ'lerimiz faydalanabilecektir. Destekten faydalanmak isteyen şirketlerin www.trendyol.com/saticiformu adresinde yer alan formu doldurması ve formdaki referans numarası bölümüne 00-00-081 yazması gerekmektedir.

Başvurular 08 Temmuz - 24 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecektir.