Etkin ve yenilikçi yöntemlerle üyelerinin rekabet gücünü artırır.
2030 yılına kadar Gaziantep’in tarım ve hayvancılık sektöründe Türkiye’nin cazibe merkezi olmasına öncülük etmek ve kurumsallıkta mükemmelliği yakalamak.
İşyerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi
Tarih: 27.09.2022 - Salı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda 28 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 14:00'te internet üzerinden "İşyerleri için Afet Farkındalık Eğitimi" düzenlenecektir.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile AFAD iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda afetler kapsamında işyerlerindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışlar anlatılacak olup program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Eğitim programına ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Dosya İndir