Yeni nesil Borsacılık faaliyetleri ile üyelerinin rekabet ve ticari gücünü artırmak.
2030 yılına kadar Ticaret Borsaları İşlem Hacmi sıralamasında ilk 3’te yer almak.
Türkiye-Azerbaycan İş Forumu - 8 Mayıs 2024
Tarih: 03.05.2024 - Cuma

Türkiye-Azerbaycan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü öğleden sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Azerbaycan İş Forumu düzenlenecektir.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ve Azerbaycan Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ali Esedov'un teşrifleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği merkezinde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-azerbaycan-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu 6 Mayıs 2024 mesai saati bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.